Koh Phangan och stekhotell

Hello.
Nu är det snart jul, har fortfarande ingen julstämmning men imorn så smäller det iaf =)

Jag kom till Koh Tao och precis då skulle Calle ut och göra sina sista dyk. Så jag hängde på. Blev besviken på dyken faktiskt, med tanke på hur bra det sägs vara och hur många som åker dit och dyker. Men nu har jag gjort det iaf.
Lämnade Koh Tao dagen efter, kom fram till Koh Phangan och fick en broschyr med ett vad såg ut som ett lyxhotell, men skulle vara billigt så vi åkte det. Fan vad glada vi var att vi gjorde det. Kostar 125 kr natten men vi har största stekar poolen som jag någonsin sett. Ett helt underbart ställe.

Har helt ändrat uppfattning om Koh Phangan, förra året så tyckte jag inte riktigt om det, men nu älskar jag det. Mycket folk och mycket fest. Var på ett poolparty igår, där jag nästan tappa bort min nya kamera, blev nervös ett tag, men "Det löser sig" :P
Vi har även varit med i en volleybollturnering. Gick inte så där jätte bra, vi gick vidare till kvartsfinal men där förlorade vi med 4 - 21, men våran bortförklaring är att de var Thailändska landslagsspelare.

Just nu sitter vi på våran balkong och dricker öl och snart blir det ut och kolla läget igen.

Imorn är det jul. Så GOD JUL på her, vi har både ett poolparty och strandparty att välja mellan, inte riktigt som hemma. Men jag har en tomteluva jag ska använda... Får se om vi hittar nån gran vi kan dansa runt.

Tack igen för julklappen morfar.

GOOOOOOOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUUL







PROBABLY THE BEST "STEK" BEER IN THE WORLD

Kommentarer
Postat av: Sandra

God jul lillebror. Det ser riktigt härligt ut!!!

2008-12-23 @ 14:51:57
URL: http://snuttifikation.blogg.se/
Postat av: Pappa

Fan vad härligt, GOD JUL, hälsa Kalle.

2008-12-23 @ 16:31:21
Postat av: Mamma

Kanonfint ställe - kan tänka mig vara där!

Hoppas Du har en riktigt fin jul. Vi har knappt börjat här kl är 11.15 julaftonsförmiddag...Sköt om Dig. Älskar dig.

2008-12-24 @ 11:12:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Webb/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0